GRAFISCH VORMGEVER

opzet_header

Studio P

Grafische Vormgeving

064138817

www.studio-p.nl

info@studio-p.nl

Grafische vormgever Pauline Klein Paste studeerde aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. In 2010 richten zij Studio P op. Een ontwerpstudio die zich richt op het ontwerpen van grafische producten als logo, huisstijl, geboortekaartje en promotiemateriaal. Naast het grafische werk ontwerpt zij ook dessins (prints) voor de industrie.In haar werk streeft Pauline naar het maken van heldere en duidelijke ontwerpen die – naast een mooi visueel beeld – vooral voor iedereen begrijpelijk zijn.

Ze gelooft dat alleen met een persoonlijke benadering ook een persoonlijk product tot stand kan komen. Samen met haar opdrachtgevers gaat ze op zoek naar de essentie van de vraag en deze vertaalt ze in vorm, kleur en inhoud. Haar grote liefde voor zeefdrukken is terug te zien in haar werk en kiest zij bewust om vanuit dat principe te werken. Door de schetsfase van een ontwerpproces vanuit de hand te beginnen wordt het persoonlijke extra benadrukt en krijg de vormgeving een eigen identiteit.

Naast haar studio werkt ze twee dagen op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waar ze studenten van verschillende afdelingen instrueert en begeleidt in de techniek ‘zeefdrukken op textiel’.Reacties zijn gesloten.