Atelier bezoek

spread atelierbezoek

BOCK staat altijd open voor bezoekers. De kunstenaars vinden het erg leuk u te voorzien van een rondleiding met kleine toelichting over het werk van de collega ‘s. Je kunt BOCK bezoeken tijdens de openingstijden (zie contact) of op de speciale open dagen. Uiteraard is het ook altijd mogelijk contact te zoeken met één van de kunstenaars of via het algemene e-mailadres om een afspraak met ons te maken.

Scholen, verenigingen, bedrijven en bekenden die u voorgingen:

Monsigneur Frencken College, Effent, Hanze College, OBS de Pionie, h19,  Peter Camp; schrijver van het management boek van het jaar De Broedfactor, Carola; talentvolle designer uit Engeland, Attje Kuiken; tweede kamer lid, Sofie Hilbrant; bekend presentratrice en actrice, de Rabobank Amerstreek, Solexclub Vroem, Equalit, maar natuurlijk ook Adje, Astrid, Karin, Cees, Paul, Maarten, Loes, Rene, Carlien, Petra, Connie, Helene, Peter, Irene, AnneMarie etc.