Interesse in ons collectief? Dat vinden wij altijd leuk! Echter hebben wij maar beperkt de ruimte én zijn we meer dan een atelierverhuur op zich. BOCK is een stichting die collectief werkt aan allerlei artistieke projecten in huis en daarbuiten. Onderlinge samenwerking is belangrijk en een speerpunt van onze stichting. Naast onze algemene doelstelling zoeken we altijd naar diversiteit tussen onze gebruikers.

Onze verwachtingen:

• je bent een enthousiaste en ondernemende creatieve professional
  • je hebt iets toe te voegen aan onze stichting
  • je hebt een zelfstandige beroepspraktijk voor een aantal dagen in de week
  • je hebt een ruim creatief vermogen
  • je bent in staat om samen te werken
  • je staat ervoor open een aandeel te leveren bij onze gezamenlijke projecten
  • je past binnen de huidige groep bockers

Momenteel zijn er geen ruimtes vrij in het pand. Zodra er een ruimte vrij komt publiceren wij dat hier en organiseren wij een kennismakingsmoment waarvoor je je kan inschrijven. We beslissen als BOCKers samen wie we denken dat het beste past bij onze stichting en werkwijze. We doen niet aan wachtlijsten.