VER-DIEP-EN

… OP DE BODEM VAN EEN LEEG ZWEMBAD!

Kom met jouw collega’s, team, hele organisatie verDIEPen. Of neem zelf deel aan een van de open inschrijf dagen van verDIEPen.kaartje-visite-voor

 

Waarom verDIEPen?

Als je jouw hele brein optimaal benut kan jouw IQ 7 punten stijgen en je wordt 15% productiever. Als een organisatie dit weet toe te passen binnen een team, kan de teamproductiviteit wel 66% toenemen. Wij merken dit zelf in onze dagelijkse praktijk.

Wij geloven in totaalbeleving. Door rechter- en linkerbrein te prikkelen en verschillende leerstijlen aan te spreken, verankeren wij de informatie die wij tijdens deze dag geven.

 

Wat is verDIEPen?

VerDIEPen is een innovatief product op het gebied van trainingen en persoonlijke ontwikkeling. VerDIEPen is ontwikkeld door een ervaren team van professionals op de bodem van een leeg zwembad, een bijzondere locatie in Oosterhout. VerDIEPen is toepasbaar voor teams en individuen. Wij hebben ervaring in het bedrijfsleven, de commerciële sector, het sociale domein, de overheid, het onderwijs, de zorg, kortom iedereen die graag vooruit wil.

Wees niet bang. We laten je niet verdrinken.

Meer weten? Kijk op www.verdiepen.nu