Wat wij doen

“Cultuur is van iedereen!”

Cultuuronderwijs is onmisbaar in de opvoeding van kinderen. Cultuur leert je namelijk je te verwonderen, te verbeelden en je fantasie te gebruiken. Het geeft je de gelegenheid je talent te ontwikkelen, schoonheid te ervaren en de waarde van kunst te begrijpen. Door het opdoen van ervaringen met kunst en erover in gesprek te gaan met elkaar, daag je kinderen uit een creatieve en onderzoekende houding te ontwikkelen én een mening te vormen, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van je identiteit.

Even in de huid kruipen van iemand anders, even voelen hoe het is om op het podium te staan, om een écht schilderij te maken in een serieus atelier of om die grote zware camera eens vast houden.. bij BOCK komt de wereld van de kunsten even heel dichtbij. Voor eventjes wordt je ondergedompeld in een bad vol cultuur. Dát is precies wat wij doen. Je even laten verwonderen en je alle mogelijkheden laten zien, horen, proeven, ruiken en voelen van creativiteit. Omdat wij geloven dat je daar uiteindelijk een rijker mens van wordt.

Niks is ons te gek om dat doel te bereiken. Jouw school omtoveren tot museum? Of wil je je eigen cultuurnacht? Ben je op zoek naar verbinding met de wijk of wil je er juist een keertje uit? Wil je een klein project voor je klas of wil je ontzorgd worden met een project op maat voor de hele school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij springen graag met je in het diepe!

PHOTO-2019-11-01-13-54-16 (1)Reacties zijn gesloten.